בואו לבקר אותנו

צבר

כבר 40 שנה שאנחנו בצבר - עושים הכל באהבה.

מבשלים, משפרים, טועמים, לומדים מהשפים הגדולים ומהחומוסיות הקטנות בשביל להעניק לכולם את הטעם האותנטי ביותר.

לאורך השנים השקענו, שיפרנו והתמקצענו כדי להביא לכם את החומוס המושלם, טעים וטרי בדיוק כמו בחומוסייה' עד למקרר בבית. פיתחנו ושידרגנו מתכונים של מאכלים אותנטיים אהובים, עם חומרי גלם משובחים וטעמים מפתיעים.

הגדלנו את המגוון, הוספנו תוספות, הפחתנו קצת מלח, הוספנו עוד תוספות לתוספות, שיהיה ככה מכל הלב.

אנחנו מאמינים שהמטבח הישראלי המזרח-תיכוני הוא מטבח טעים, עשיר בטעמים ומלא בהפתעות, שחומרי גלם טובים ואיכותיים הם הבסיס לאוכל טוב ושההון האנושי הוא שעושה את ההבדל.

אצלנו עובדים ביחד אנשים מכל קצוות האוכלוסייה עם תשוקה אמיתית לאוכל ואהבה למטבח הישראלי.

אז מה הסוד שלנו?

יש לנו מרכיב סודי, זה אצלנו בנשמה.

כמו שהיום כבר כולם יודעים - חומוס וסלטים עושים באהבה, או לא עושים בכלל.

 

90%

ממוצרי צבר הם טבעוניים

צבר

כבר 40 שנה שאנחנו בצבר - עושים הכל באהבה.

מבשלים, משפרים, טועמים, לומדים מהשפים הגדולים ומהחומוסיות הקטנות בשביל להעניק לכולם את הטעם האותנטי ביותר.

לאורך השנים השקענו, שיפרנו והתמקצענו כדי להביא לכם את החומוס המושלם, טעים וטרי בדיוק כמו בחומוסייה' עד למקרר בבית. פיתחנו ושידרגנו מתכונים של מאכלים אותנטיים אהובים, עם חומרי גלם משובחים וטעמים מפתיעים.

הגדלנו את המגוון, הוספנו תוספות, הפחתנו קצת מלח, הוספנו עוד תוספות לתוספות, שיהיה ככה מכל הלב.

אנחנו מאמינים שהמטבח הישראלי המזרח-תיכוני הוא מטבח טעים, עשיר בטעמים ומלא בהפתעות, שחומרי גלם טובים ואיכותיים הם הבסיס לאוכל טוב ושההון האנושי הוא שעושה את ההבדל.

אצלנו עובדים ביחד אנשים מכל קצוות האוכלוסייה עם תשוקה אמיתית לאוכל ואהבה למטבח הישראלי.

אז מה הסוד שלנו?

יש לנו מרכיב סודי, זה אצלנו בנשמה.

כמו שהיום כבר כולם יודעים - חומוס וסלטים עושים באהבה, או לא עושים בכלל.

 

93%

מהישראלים אוכלים חומוס לפחות פעם בשבוע

מה חדש

היסטוריה

1982

משפחת ינקו מקימה את סלטי צבר

1995

היצוא הראשון לאירופה

1997

נסטלה – אסם וטבעול רוכשות 51%

2000

נסטלה – אסם וטבעול משלימות את הרכישה

2001

סלטי צבר נוטלת את ההובלה בשוק החומוס

2002

הומצאה הסיסמא האהובה "חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל"

2003

סלטי צבר נוטלת את ההובלה בשוק הסלטים

2004

התחלת בניית המפעל החדש בקרית גת

2006

מעבר למפעל סלטי צבר בקרית גת 

2009

השקת סדרת סלטי השף של רפי כהן

2012

השקת סדרת מלך החומוס עם תוספות

2016

השקת חומוסטחינה- סדרת חומוס עשירה בטחינה גולמית