קטשופ אסם האהוב נוצר בישראל בשנות ה-80. מאז, הפך לרוטב הלאומי במנגל ביום העצמאות, בל"ג בעומר עם תפוחי אדמה וכמובן בארוחות צהריים משפחתיות. מעל 70% מהמשפחות בישראל קונות קטשופ לביתן בכל שלושה חודשים.
ילדים נוטים להשתמש בקטשופ כמעט בכל ארוחה, וכמעט עם כל דבר – שניצל, טוסט, פיצה על פיתה ואפילו על פתיתים ופסטה, ולכן אסם מציעה למשפחות קטשופ עם 100% רכיבים טבעיים וגם קטשופ מופחת סוכר ללא שימוש בממתיקים מלאכותיים
מגוון המוצרים הרחב מבטיח גיוון ועניין בכל ארוחה, לילדים ולמבוגרים.