כמה שנים בחברה?
7 שנים באסם
מה תפקידך באסם כיום?
בהשכלתי אני טכנולוג מזון. ובמהלך השנים עשיתי גם תואר שני במנהל עסקים.
התחלתי לעבוד באסם נסטלה בשנת 2012 כמנהל ייצור במפעל הרטבים בשדרות. לאחר 4 שנים עזבתי את החברה ועברתי לאתגר הבא שלי. תמיד הרגשתי באסם כבית, ולפני שנתיים וחצי התפנה התפקיד שקרץ לי מאוד וחזרתי לקבוצה.
העבודה מעניינת ומשמעותית, יש לי יכולת השפעה רחבה על ביצועי המפעלים, הפיתוח הדיגיטלי בתפעול הוא מרתק וישנה את פני התפעול בשנים הקרובות, והDNA של אסם נסטלה כחברה מתאים לי מאוד. אני אחראי על המצוינות התפעולית והטרנספורמציה הדיגיטלית בתפעול, תומך וחונך את מנהלי המצוינות, מנהלי הייצור ומהנדסי הדיגיטל במטה ובמפעלים.
ספר לי מה מיוחד באסם נסטלה בהשוואה למקומות אחרים?
אני יכול לחשוב על מגוון סיבות שבגינן שווה לכם לבוא לעבוד באסם נסטלה , לדוגמא:
- בתחום המצוינות תפעולית, אסם נסטלה היא מהמובילות בעולם, הכלים שבהם אנו משתמשים הם רבים ומתקדמים מאד
- נסטלה היא חברת המזון הגדולה בעולם, וככזאת היא מציעה למהנדסים צעירים את אחת מההכשרות הקיימות הטובות ביותר
- הקידום לתפקידי ניהול משמעותיים, כולל תפקידים בהנהלות המפעלים, המאפשרים ניהול תחומי אחריות רחבים ומספר גדול של כפיפים, מהיר הרבה יותר מתחומים אחראים הפתוחים בפני מהנדסים.
- יכולת ההשפעה ענקית.
- נסטלה מאפשרת למי שרוצה, לפתח קריירה בינלאומית, גם במודל של תפקיד בחו"ל, וגם במודל של יציאה לשנתיים תחת צוות הPAT, המאפשר למהנדסים צעירים, לצאת ל4 סבבים בעולם, חצי שנה בכל מקום, על מנת לפתור את האתגרים הגדולים ביותר שיש לנו במפעלים השונים.
- אין בנסטלה תקרת זכוכית, לא בכלל ובאופן פרטני לא עבור נשים. מדהים לראות שבתפעול, יש לנו נשים בכל התפקידים, החל ממפעילות מכונה, דרך מנהלות ייצור, מנהלות מפעלים, סמנכ"לית תפעול ישראל, סמנכ"לית תפעול אירופה, וסמנכ"לית תפעול של כל קבוצת נסטלה. גאווה גדולה.