במסגרת שיתוף פעולה עם ״גלובס״, מהעיתונים הכלכליים הגדולים בישראל, בנינו קורס דיגיטלי ייעודי עבור עסקים בתחום ההסעדה והמזון אשר נפגעו ממשבר הקורונה.
לאחר שהשלכותיו הכלכליות של נגיף הקורונה התבהרו, הבנו שעסקים רבים יידרשו לבצע התאמות עסקיות כדי להסתגל למציאות החדשה. הקורס ״עוד מעט מוציאים שולחנות: איך להתכונן לפתיחה המחודשת של תחום ההסעדה והמזון?״ נבנה במיוחד כדי לסייע לעסקים בתחום המזון לעשות את ההתאמות הנדרשות.
הוא כלל סדרת מפגשי אונליין שמכסים מגוון רחב של נושאים מקצועיים:
-
יסודות הדיגיטל
-
כיצד בונים פלטפורמת איקומרס
-
איך להשתמש בסושיאל מדיה לתמיכה בעסק
-
מסע הלקוח
-
מיתוג עסקי ואישי
-
התמודדות עם המציאות החדשה ושינויים בתפיסת בריאות הציבור